FA-cupseger för Bournemouth

Dagens bästa spel: Aston Villa – Bournemouth, bortalaget vinner, odds 3,20
Land: England
Liga/Cup: FA-Cupen
Spelstopp: Söndag 25/1 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Igår var det inte många favoriter som höll måttet i den engelska FA-cupen. Visst, det är lite så som traditionen bjuder. Det är ju inte för intet som cupen många gånger kallas ”skrällcupen”. Jag håller nog Chelseas genomklappning mot Bradford som en större skräll än Man Citys tillkortakommande mot Boro. Jag är så innerligt glad att jag inte håller på the Blues en dag som denna!

Dagens hetaste match i FA-cupen (enligt min mening) står bottenlaget Aston Villa för då man tar emot Championship-giganterna Bournemouth på Villa Park. Ser vi till formkurva och till förutsättningarna för tre poäng är det verkligen inte mycket som talar för Villa. Om man inte klarar av att göra mål i det ordinarie ligaspelet, ja då är det lite som talar för att man ska lyckas med det när pressen att leverera är än större? Bournemouth kommer till matchen med allt att vinna och kommer göra vad man kan för att ta en skalp och följa ibland annat Bradfords fotspår.

Det spelalternativ jag har valt att satsa mina pengar på är bortaseger för Bournemouth till 3.20. Om dy hyser större tvivel än jag kan jag också rekommendera dubbelchansen ”X2” till 1,57.

Övriga matcher som spelas idag är Bristol City – West Ham och Brighton – Arsenal. För dig som är sugen på bra odds så hittar du dubbla pengarna på Hammers!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

Du vet väl om att du kan se kvällens match mellan Liverpool – Chelsea i direktsändning på Bet365 Livestreaming.

//Seb

Inlägget FA-cupseger för Bournemouth dök först upp på Svenskt Spel.