FC Salzburg – Lokomotiv Moskva

FC Salzburg öppnar Champions league hemma mot ryska Lokomotiv Moskva. Jag har hittat ett intressant spel på över 2,5 mål och att båda lagen gör mål i matchen och oddset ligger på 1,95 hos bet365. Inte illa då jag tror att Salzburg inte kommer att kunna täppa bakåt, likaså för gästernas skull.

Österrikarna spelade Champions league förra säsongen med, men tillsammans i grupp med Napoli och Liverpool och man kämpade riktigt bra. Salzburg var nära att ta en andra plats, men förlorade till slut i sista grupp omgången hemma mot Liverpool med 1-2. Nu är det nya tag och det är bra för Salzburg att man startar hemma mot ryska Lokomotiv för att det är på pappret det enklaste motståndet i gruppen. Övriga motståndare lagen är CL mästarna Bayern och spanska Atletico..

Salzburgs form denna säsongen är riktigt vass med 8 vinster på 8 tävlings matcher. Salzburg har hittills gjort 35 mål på dessa 8 matcher vilket är helt otroligt att man kan vara så effektiva så tidigt på säsongen. Men det kanske också handlar om fotbolls filosofin hos hemmalaget att man kör offensiv spelstil och alltid all in!

Lokomotiv Moskva då? Jo, bortalaget slutade på andra plats i ryska Premier ligan förra säsongen bakom Zenit och detta året fick man en direkt plats till CL gruppspelet. I ligan har man inte imponerat så här långt. Efter 11 spelade omgångar så håller man fjärde plats i serien med 21 poäng. Men formen hos bortalaget är stigande och man har anpassat formen vid perfekt tillfälle när CL startar. Moskva har 6 raka matcher spelade utan förlust och kommer med fyra vinster på raken inför denna match!

På grund av att båda klubbarna har så pass bra form och båda klubbarna vet att förmodligen kommer man att slåss om tredje platsen i gruppen, så är det viktigt att redan i premiären inte göra bort sig. Jag tror att vi kommer se bägge lagen göra mål och en match som slutar med över 2,5 mål. Oddset ligger på 1,95! Sedan kan man tycka att oddset på Salzburg att vinna matchen på 1,30 kvoten är bara bedrövlig. Tycker att Lokomotiv underskattas för mycket här..
Skribent: rekarmannen