Hamilton – Kilmarnock 27/12: Bortastreaken förlängs

Hamilton befinner sig inte i någon särskilt rolig form. Förlusten mot bottenlaget Partick var lagets 3:e på 4 matcher och som jag kunde utläsa hur matchen såg ut var det två väldigt passiva lag som prioriterade defensiven högt. Efter 1-0 skapade i stort sett Hamilton ingenting utav värde och lyckades endast få iväg 1 ynka skott på mål… Idag saknas Loannis Skondras (högerback) på grund av avstängning och även Michael Deviln (central försvarare) är out med en skada. Trevligare tongångar hos Kilmarnock som i senaste matchen besegrade Glasgow Rangers hemma på Collum W Stadium med 2-1. Trots 0-1 underläge i halvlek visade man prov på stort tålamod och disciplin under andra halvlek och till slut fick Kilmarnock in 1-1 i 77:e och kort därefter 2-1 som också blev slutresultatet. Fullt rättvist då man under 90 minuter var det bästa laget. Bortaplan verkar vara deras melodi då raden är 3-5-1 och den enda förlusten kom i första bortamatchen för säsongen. Därmed är Kilmarnock uppe i en riktgt fin bortastreak på 8 raka utan nederlag och det känns inte rimligt att Hamilton skulle ha kvalitet nog att sätta stopp för detta ikväll. Finns en del spelare som saknas hos Kilmarnock men ingenting av värde att skriva ner då det mest är lirare som varit borta en längre tid. Efter lite tankeverksamhet på hög nivå så föll mitt spelval på Kilmarnock asian +0 hos Pinnacle. Momentum, form, svårbesegrade på bortaplan… Dessa anledningar tycker jag räcker för att backa upp bortavinst på cashen tillbaka på oavgjort. Värdering: 3/5 units