Hett Midlands-derby kan sluta med kryss…

Oddset, Fredag, 10:e Januari, 2014

Litet utbud inför Fredagen, och framförallt har det varit svårt att hitta en vettig ”säker” match. För er med mager plånbok rekommenderar jag till att vara försiktig med insatserna, och spara lite kosing till helgen.

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Fredagens bästa spel på ”säker” favorit

Dijon-Istres    1:a. Odds: 1,65 hos Nordicbet och Bet365

Fransk Fotboll, Ligue 2

Det var svårt att hitta en säker match så i avsaknaden av en bra sådan så blir mitt val ändå Dijon. Hemmalaget har bara snittat 1 mål per match i ligan denna säsong, men på detta fått ihop 28 poäng. 20 av dom poängen har tagits på hemmaplan och här är man med andra ord ett svårspelat lag. Istres vann senast i ligan på bortaplan, men vi får gå över 2 år tillbaks i tiden sedan man senast vann två bortamatcher i rad. Ligger under nedflyttningsstrecket och om inte segern borta mot Lens var en vändning och en signal om plötslig förbättring så ska detta oddset ändå vara spelbart med begränsad insats…

Fredagens bästa överodds

Leicester-Derby    X. Odds: 3,50 hos Bet365

Engelsk Fotboll, The Championship

Mycket intressant möte och lite av derby-karaktär. Vi har alltså serieledande Leicester mot seriens vassaste bortalag. Derbys hade fram tills nyårsdagen en lysande form, men förlorade då mot Wigan hemma med 0-1. Hade sedan aldrig en riktig chans att gå i närkamp med ett stabilt spelande Chelsea i FA-cupen. Jag tror vi får se en match där båda lagen har stor respekt för varandras form. Derby är sylvassa om dom ges ytor, och Leicester är alltid hemmastarka. Jag tror på en match där lagen tar ut varandra och en poäng är acceptabelt för båda lagen.

Fredagens bästa skrällodds

Le Havre-Metz    2:a. Odds: 4,00 hos Bet365

Fransk Fotboll, Ligue 2

Jag noterade snabbt oddsen på denna match, och blev något förvånad att Le Havre står i ganska klart favoritskap mot serieledande Metz som bara förlorat 3 av 18 matcher i serien. Odds strax över 2,00 lockar definitivt inte mig för hemmalaget som visserligen har formen på ”rätt” sida, men som i det stora hela inte är bättre än Metz. Gästerna leder serien med 7 poäng till godo på tvåan i tabellen. Metz har det som alltid behövs i fotbolls-matcher…en målskytt av rang. Diafra Sakho toppar skyttligan i Ligue 2 och han kan kanske skjuta Metz upp i Ligue 1. Serieledare till 4,00, då spelar int ebortaplan någon roll för mig. Jag ser bästa spelvärdet i Metz.

Good luck//Geezer