Hull – Chelsea 25/01: Hull – Chelsea

I den fjärde omgången av den engelska FA Cupen tar Hull emot Chelsea på KCOM Stadium. Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra, där gästerna Chelsea givetvis är solklara favoriter till att vinna matchen. Hull har två raka förluster i ligan medan Chelsea har plockat en pinne på sina två senaste matcher. I FA Cupen ser statistiken helt annorlunda ut. Även om Hull har haft problem att göra mål i ligan och kommer från två 0-1 förluster mot Fulham och Derby så är de ett lag som både gör en massa mål och släpper in en massa mål. Efter 28 omgångar har det blivit 40 mål framåt och 36 mål bakåt. I FA Cupen har de spelat en match, borta mot Rotherham, som Hull vann med 3-2. Till denna match ska Hull komma med en stark startelva i syfte att chocka Chelsea. Gästerna kommer att rotera och vila några spelare, även om det kanske inte blir allt för många ändringar. Chelsea behöver studsa tillbaka direkt efter två rakt utsagt dåliga prestationer i Premier League. Först blev det en förlust borta mot Newcastle med 0-1, i en match som Chelsea ägde. Detta följdes upp av 2-2 matchen mot Arsenal, där Chelsea spelade med en man mer på planen i nästan 70 minuter. Chelseas bänk håller en hög nivå med spelare som vill visa framfötterna direkt och komma in i startelvan. Detta är ett perfekt tillfälle för dem att visa upp sig. Samma sak gäller alla spelare i Hull, eftersom detta möte är kvällsmatchen som hela England och en massa andra länder tittar på. Chelsea vann sin första match i FA Cupen mot Nottingham efter två snabba mål i den första halvleken. Ett snabbt mål, från något av lagen, tror jag även på i denna match. Inom en halvtimme ska vi med största sannolikhet redan ha fått det första målet i matchen. Möjlig startelva Hull: Long, Lichaj, Burke, Tafazolli, Kingsley, Lopes, Kane, Bowen, Irvine, Samuelsen och Eaves. Möjlig startelva Chelsea: Caballero, Lamptey, Zouma, Tomori, Alonso, Barkley, Kovacic, Mount, Willian, Batshuayi och Pedro. Mitt spel blir att det första målet i matchen kommer före minut 30. ______________________ https://spreadsheet.se/campione