Juventus mästare…

Oddset, Måndag, 5:e Maj, 2014

Så får vi börja med att gratulera Juventus till ligatiteln. Förhoppningsvis (spelmässigt) håller man skärpan även under Måndagen. Två Italienska matcher för bli mitt spel.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. Juventus-Atalanta    1:a

Italiensk Fotboll, Serie A

Juventus är ett komplett lag och nu är man på nytt mästare i Serie A. Kan dröja innan de andra lagen kan hota. Llorente och Tevez levererar framåt. Bakåt ser det stabilt ut och man har nog Italiens starkaste mittfält. Nu får jag bara hoppas att man vill nå målet om full pott hemma under säsongen. Mästare har man redan blivit och det finns alltid lite frågetecken kring sådant. Atalanta är normalt ett svagt bortalag, men har överraskat de senaste månaderna i några matcher. Egentligen är det dock bara Juventus-spelarna själv som kan sätta krokben för en ny seger…

2. Lazio-Verona    1:a

Italiensk Fotboll, Serie A

Lazio känns för dagen som ett lag utan en rorsman på däck. Nu måste man hitta en väg tillbaka till toppen av Italiensk Fotboll. Hemma i Rom är Lazio svåra att rå på, och säsongens överrasknings-lag Verona kan få känna på detta. Verona har vunnit en del bortamatcher denna säsong, men mot de lite sämre lagen. Chievo, Sassuolo och Livorno är några av lagen man besegrat. Lazio håller till i en annan del av tabellen, och mot den typen av lag har Verona haft det svårare mot. Lazio har fortfarand emöjlighet på en Europa-plats och nog ska man ha hyfsad chans att vinna här.

Min dubbel ger: 2,01 hos Ladbrokes

Min ranking att den sitter: 49% (knappt spelbart…)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 2 av 4 spel rätt tippade (+36 kronor)

Lycka till//Geezer