Kan AIK underskatta?

Oddset, Söndag, 11:e Maj, 2014

Skönt med spelen både i Fredags och Lördags och nu ligger jag på behagligt plus. Söndagen ger en stor lista att lira på, men det tog ganska lång tid för mig innan jag valde ut mina två matcher som grundar mitt spel.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. AIK-Mjällby    1:a

Svensk Fotboll, Allsvenskan

Mjällby var inte långt ifrån poäng senast när man förlorade på sena mål i Borås mot Elfsborg. Det hade inte spelat matchbilden som var klart till Elfsborgs fördel. Ser ut som att Mjällby kan få ett tufft år och man släpper in lite för många mål i sina matcher. AIK har spelarmaterial för att ligga i den absoluta toppen, men då måste man gå in i samtliga matcher med en ödmjukhet som inte stavas ”världsmästare”. Eller…jo, just världsmästare brukar ju faktiskt bli ett lag där alla sliter och kämpar i 90 minuter och det måste då AIK också göra. Normalt ska inte Mjällby kunna hota AIK…

2. Kasimpasa-Caykur Rizespor    1:a

Turkisk Fotboll, Süper Lig

Kasimpasa kan fortfarande nå en plats i Europa till nästa säsong med Andreas Isaksson i målet. Ska man nå den målsättningen så måste det bara bli 3 poäng här mot ett av de mest formstarka laget i serien. Kasimpasa är grymt ojämna. Man kan i sina bästa stunder slå vilket lag som helst, men ibland underpresterar man också kraftigt. Odds runt 1,70 här tycker jag nog ändå kan vara spelbart. Caykur behöver någon poäng till för att rädda kontraktet och jag räknar med att man ställer upp en buss här utanför eget straffområde. Hoppas Kasimpasa kan lösa upp defensiven och göra ett mål, för det tror jag kan räcka…

Odds (dubbel): 2,31 hos Ladbrokes

Min ranking att den sitter: 55% (bra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 6 av 9 spel rätt tippade (+482 kronor eller +48,2% avkastning)

Good luck//Geezer