Leicester över 100 poäng?

Oddset, Lördag, 3:e Maj, 2014

Fredagens spel gav vinst då Nancy och Caen vann enkelt med totalt 9-2. Oddset: 2,16 för den dubbeln.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. B.Dortmund-Hoffenheim    1:a

Tysk Fotboll, Bundesligan

Matchen är bara av akademisk betydelse men jag tror att Dortmund vill avsluta sin hemmasäsong med så stor elegans som möjligt. Möter Hoffenheim som har bland de skralaste försvaren i ligan med 66 insläppta mål. Hoffenheim går sällan ifrån en bortamatch utan insläppta mål och här finns risken att man åker på minst 3 i baken. Lite skador i Dortmund-truppen men inte värre än att det ändå är en match man ska vinna. Dortmund går att lira på och jag taxerar deras vinstchanser till strax över 70%.

2. Leicester-Doncaster    1:a

Engelsk Fotboll, The Championship

 

Min dubbel ger: 2,20 hos Bet365

Min ranking att den sitter: 49% (medelbra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Lycka till//Geezer