Lille – Wolfsburg

Mitt andra spel från Champions League. Lille mot Wolfsburg.

Formsvagt mot formstarkt i Champions League. Däremot ska vi väl inte räkna bort Lille helt. Finns lag som brukar börja dåligt eller gå dåligt i ligan för att istället få en helt annan energi ute i Europa. Finns många exempel på det genom åren. Eller så blir det som så att schemat försvårar det hela för Lille, för mycket matcher och allt blir allt sämre. Återstår att se, men taggade måste man minst sagt vara med tanke på att man äntligen spelar i Champions League igen.

Wolfsburg. Vet inte vad man ska säga om det här laget. Från CL-slutspel (Real för några år sedan) till att spela om kontraktet i Bundesliga (två år på raken?..) för att sedan knipa en CL-placering… Och nu ligger man dessutom etta i Bundesliga. Den här klubben är fram o tillbaka konstant. Bra start som sagt och man har vunnit alla sina ligamatcher den här säsongen. Helt felfri.

Jag ser ändå en jämn match och att båda lagen sätter dit varsitt mål. Lille har fortfarande laget o offensiven till att vända på steken, Wolfsburg har formen. Båda lagen gör mål känns som ett mycket bra val på förhand.

Båda lagen gör mål @ 1.80, ComeOn, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee