Lite av varje inför eftermiddagen

Brighton och Bolton ner totalt 35 punkter och det vore väl konstigt om man inte skulle få riktig träff. Nu är säsongens resultat i Championship riktigt bra men överlag mycket snedstudsar när man sitter i bra position. 

Jag har inte tagit något som är värt att reka ut då det är tunt med givna värden i Asien här och nu. Kan komma livespel i andra halvlek i Svenska Cupen och/eller Londonderbyt. Startelvor i England efter kl 15 och säkert några klick där.

På Stryktipset har procenten hamnat ungefär som jag förutspådde när jag gjorde tipssidan. Men Brentford, Leeds och QPR är tre undantag där jag redan sitter med välgarderad på de två sistnämnda. Visst är det svårt att tro helhjärtat på Charlton men något bättre truppläge nu medan Brentfords försvar är tveksamt för dagen. Att det är derby gör att även hemmalaget lär vara heltaggat men jag hade trott och hoppats på neråt 55% på ettan. 62 nu och ändå så pass okej att alla statiska, stora, ”smarta” system kommer att använda den som spik? I nuläget ligger Chelsea snäppet före i alla fall.

Får se om jag har nåt matnyttigt att bjuda på i sista stund från V75. Kommer i så fall fråmåt 16-tiden.

Ännu en fullspäckad lördag med massor att se. Jobba!