Lördagstankar

Bara Derby och PSG levande förutom några svenska Kalle Anka-klick som droppade innan odds/limits fanns i Asien. Fokus på 16-matcherna idag men ganska ”oroliga” marknader där vad det verkar och jag har is i magen. Det finns några livespel som bör bli fina, i såväl Premier League som Championship. Håll koll på twitter i eftermiddag med andra ord, även om det även kan komma spel innan avspark om news och moves faller i smaken. Lutar åt flera favoriter samt ett par överspel. Satt och velade lite med West Ham, som brukar underskattas och släppas upp av marknaden. Nu gick dock oddset ner istället.

Lämnade ifrån mig V75-krönikan med visst darr när det gäller spikarna. På mitt reducerade har jag nämligen garderat alla lopp just nu. Lite för lockande värde bakom A-hästarna och helst skulle jag vilja gå kort i kallblodsloppet. Chansspik på 7 Moe Svarten fanns med i tankarna men den verkar ha blivit kommunare och nosar på 30% nu.

Tillkommer något viktigt eller om jag tar ställning i andra lopp än de spikade så kan jag skriva några rader senare. Rolig omgång i alla fall och inte lika skrämmande som i början på veckan (följer normalt inte det norska travet slaviskt).

 

Hej Svensson och välkommen till bloggen. Om du inte är supervass på engelska eller speltermer så ber jag om ursäkt. Liten lathund:

Kalle Anka = spelbolag som limiterar

droppade = oddsen sjönk

news = nyheter om lagen

moves = oddsrörelser

kommunare = häst som det tjatas om och som typ alla plötsligt ska ha med eller spika