Manchester United – Aston Villa

Mina spel går fortsatt mycket bra. I senaste reken synade jag en underdog (Twente) att ta poäng och man vann dessutom matchen. AZ har det som sagt mycket tufft.

Låt oss testa 4.00x pengarna på Ronaldo att göra två eller fler mål i matchen mot Aston Villa.

Jag spelade faktiskt på ett Ronaldo-mål senast mot West Ham och det spelet satt och portugisen fortsätter att göra mål i United-tröjan. 1.86x fick vi på det spelet. Dock är det lägre på minst ett mål nu. Dels för att motståndet är kanske sämre samt att United spelar på hemmaplan.

Aston Villa på hemmaplan i Premier League och jag förväntar mig faktiskt en hemmaseger. United vilade varenda kotte i veckans EFL Cup och bör ha samtliga utvilade o redo. Dock kom väl Bruno samt GW in mot slutet, men det var inte alls mycket. Och resten var inte ens på bänken, bortsett från AWB. Utvilade o redo som sagt.

Ronaldo har haft en grym start i United. Fyra mål på tre matcher och det hade väl kunnat bli ett par fler. Missade i princip ett friläge i början på andra mot West Ham samt att portugisen garanterat skulle haft MINST en straff, om inte två? Läste också att United kanske borde haft en straff i EFL Cup. Jag själv har dock ej sett läget. Lite mycket av det på sistone i alla fall, bör kanske vara dags för en väldigt snart om läget dyks upp? Ronaldo lär vara redo i alla fall.

4.00 på att Ronaldo gör minst två känns bra.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo