Manchester United – Celta Vigo 11/05: Defensiv match att vänta

Jaha då var det dags för returer i Europa League och Manchester United tar emot Celta Vigo i vad jag tror kommer bli en defensivt kontrollerad match från båda lagen. Manchester United vann bortamatchen med 0-1 och det såg ut som om dom hade kontroll på matchen. United har en del skadeproblem och förutom Zlatan så har man ganska stora skadeproblem i backlinje. Eftersom United har 1-0 att gå på från bortamötet så kommer man troligen fokusera på defensiven i den här matchen och låta Celta Vigo anfalla och sedan försöka kontra in ett mål och gör man det har man i princip stängt dubbelmötet. Celta Vigo har rätt dålig form och visst har dom roterat och luftat hela truppen i ligan de senaste matcherna för att vila nyckelspelarna till den här matchen men nej det ser inte jättebra ut hur som helst. Man kommer att behöva anfalla för att få in i alla fall 1 mål och få till förlängning men man vet att om man släpper in ett mål så är det nog kört. Det innebär att man kommer få anfalla så gott man kan men defensiven kommer troligen att prioriteras ända fram till det är 20-30 minuter kvar av matchen och man kommer behöva börja chansa lite för att få till sitt mål. Jag tror första halvlek kommer att ha en avvaktande, försiktig och ganska tråkig matchbild och jag tror det står 0-0 när domaren blåser av för halvtidsvila. Därför blir mitt spel under 1 mål i halvtid goal line så pengarna tillbaka om det är prick 1 mål. Lycka till vid rygg!