Monaco – Marseille

Två Ligue 1-matcher under lördagen. Tidigare la jag ett spel i PSG-matchen, andra och sista spelas mellan Monaco och Marseille.

Lägger ett bortaspel här faktiskt. Inte alls sett bra ut för Monaco. Kass start i ligan samt att man dessutom rök från Champions League-kvalet. Och då gjorde man det i förlängning borta mot Shakhtar. Som sagt en mycket tung start och jag tror det där tog riktigt hårt på samtliga.

Marseille har det betydligt bättre. Åtminstone Europa League samt att man dessutom vunnit 2/3 i ligan och fortfarande obesegrade. Det ska väl vara fyra matcher egentligen men vet inte vad som kommer hända med matchen mot Nice som blev avbruten på grund av läktarskandal. Bra start i alla fall, har dock varit väldigt fram och tillbaka i Marseilles matcher. Kanske inte dom mest stabila, men underhållande minst sagt.

Monaco har köpt, sålt och jag vet inte vad. Brukar oftast hända mycket i den klubben, och skadelistan brukar alltid vara väldigt lång. Positivt att Ben Yedder börjat göra mål igen i alla fall, fortfarande inget i Ligue 1 men gjorde två i CL-matchen mot Shakhtar. Golovin ska väl också vara tillbaka här efter sin avstängning. Lite ljusare tider efter den tunga starten för Monaco.

Håller dock X2-spelet som ett bra val. Marseille har haft ett ganska tungt schema redan och har varit det bättre laget i samtliga. Skapar väldigt mycket målchanser.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve