Monaco – Nantes

Ligue 1 är tillbaka och vi startar med Monaco mot Nantes.

Monaco har redan hunnit spela en tävlingsmatch och man gjorde det i Champions League-kvalet mot Sparta Prague på bortaplan. Om några dagar väntar returmötet hemma i Monaco. Matchen i Tjeckien slutade 0-2. Monaco har därmed en fin ledning till returmötet, men fokuset bör ändå ligga där. Och vi kan därmed kanske få en liten rotation i elvan, spelare som ex spelat lite under försäsongen. Nyförvärvet Myron Boadu kommer i alla fall inte vara med då han blev klar för bara några dagar sedan.

Och för Nantes del har det bara varit en rad med träningsmatcher. Ett par vinster och några förluster. Lite ojämna, lite som förra säsongen då man var ett lag som slogs i botten i stort sett hela säsongen. Lyckades hålla sig kvar genom kvalspel mot Toulouse. Annars ett ganska defensivt lag och har varit det under en längre tid oavsett tränare. Släpper in lite mål för att vara ett bottenlag förra säsongen.

Och mitt spel blir under 3.0 mål i matchen. Vid tre mål får vi pengarna tillbaka. Kanske inte ett optimalt spel i en Monaco-match vanligtvis, då laget är offensiva och gör väldigt mycket mål. Såhär inledningsvis tror jag det kommer vara lite lugnare, framförallt när man också har Champions League att tänka på. Och Nantes kommer hålla fokus bakåt.

Under 3.0 mål, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee