Oavgjort i Franskt toppmöte?

Oddset, Söndag, 16:e Februari, 2016

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting/?s=bw31056&a=bwadid46260

Söndagens bästa spel på ”säker” favorit

Groningen-GA Eagles    1.a. Odds: 1,60 hos Betway

Holländsk Fotboll, Eredivisie

Groningen har slarvat en hel del i den här typen av matcher och nu måste man visa att man kan spela bra även mot mindre glamorösa lag. Hemma känns man annars starka. Man har tagit poäng hemma mot Twente och Ajax samt besegrat lag som AZ Alkmaar och PSV. GA Eagles är för första gången på 17 år i högsta serien, och ligger inte i direkt närhet av nedflyttningsplats. Räcker inte alls till mot de lite bättre lagen på bortaplan, och även om Groningen inte tillhör denna kategori, så har man tillräckligt med styrka för att kunna ta 3 poäng.

Söndagens bästa överodds 

St.Etienne-Ol.Marseille    X. Odds: 3,20 hos Betway

Fransk Fotboll, Ligue 1

Någon liten formförbättring i Marseille som inte riktigt imponerat denna säsong. Jagar dock fortfarande en play off plats till CL, men marginalerna krymper för varje match man inte tar poäng. Den här matchen kan kanske passa OM bättre. Man slipper vara det bollförande laget och kan packa ihop mycket folk bakom bollen. St.Etienne är hemmastarka som få och har inte släppt in mål hemma i ligan sedan 10/11 2013. Tror på en tight match och St.Etienne har genom det senaste decenniet haft vissa problem med att besegra OM på hemmaplan.

Söndagens bästa skrällodds

NAC Breda-Feyenoord    1:a. Odds: 6,00 hos Betway

Holländsk Fotboll, Eredivisie

Onekligen ett intressant odds. NAC förlorade sina 2 första hemmamatcher men har sedan radat upp 6-2-1 på sina kommande 9. Samtidigt har Feyenoord visat upp en rad svagheter på bortaplan och man förlorade nyligen med 2-3 mot jumbon i tabellen -Den Haag. Försvarsspelet kan ibland se ganska tamt ut och laget håller sällan nollan på bortaplan. Ett odds på 6,00 för ett NAC i bra hemmaform mot ett Feyenoord som inte alls känns stabila borta tycker jag är ett klart spelbart odds.

Lycka till//Geezer