Reims – PSG

Reims mot PSG i mitt andra spel för helgen.

Jag har funderat på det här båda lagen gör mål-spelet under hela veckan och jag tror faktiskt att den kan passa in riktigt fint.

Inte för att Reims är ett sådär superbra lag med en supervass offensiv som kan utmana PSG på något vis. Det kan väl inget lag göra förvisso i Frankrike. Utan snarare för att PSG inte verkar bry sig supermycket om sin defensiv. Skämt åsido, men man har en galen offensiv som gärna vill trycka på o trycka på, göra allt fler mål vilket lätt kan hända att man slarvar en del i hemjobbet.

Och det ser vi klart och tydligt i PSG:s tre senaste matcher i Ligue 1 – dvs deras samtliga ligamatcher den här säsongen.

Brest – PSG 2-4
PSG – Strasbourg 4-2
Troyes – PSG 1-2

Släppt in mål o båda lagen gör mål har suttit i samtliga. Man gör mycket mål som sagt och det är heller inte konstigt med den offensiven, och bättre kommer den att bli när både Neymar och Messi kliver in i elvan. Vi väntar bara på deras debut och nu är den mycket nära – eller Messis debut rättare sagt och Neymars säsongsdebut.

Reims har en.. Vad ska vi säga, helt ok start? Tre matcher tre kryss. 0-0, 3-3 samt 1-1. Sett till att man varit underdog i stort sett alla tre matcher så är det väl inte dåligt heller. Montpellier-matchen var väl 50/50 där enligt oddset, men Montpellier är väl ett bättre lag i mitt tycke.

Se upp för en fartfylld match såsom det väldigt ofta ser ut när PSG spelar i ligaspelet. Reims hemma har absolut chans att göra mål mot PSG. 1-3 kanske? Om inte högre siffror.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve

Tags: