Riktigt bra spel

Jag hade inte tänkt att lägga ut något spel i dag eftersom formen inte är på topp, men jag kan inte låta bli när jag såg på oddsetlistan att Karlskrona står i 1.70 hemma mot ett Mora med mycket viktiga spelare på skadlistan.

Karlskrona är fortfarande seriens bästa hemmalag där man på 18 matcher har vunnit 14. Laget har dock förlorat de två senaste hemmamatcherna så jag är säker på att hemmalaget kommer att göra en riktigt bra match idag.

Mora är inte speciellt heta på bortaplan. På 17 matcher har laget vunnit 4 matcher, förlorat 9 och spelat oavgjort 4 matcher. Lägg därtill att Mora är i dålig form och har förlorat de 4 senaste matcherna. Till dagens match saknas Jonas Westerling, Trevor Frischmon, Sergio Somma, Mikael Zettergren, Jonatan Johansson och sedan några veckor tillbaka har man ju sålt seriens bästa back Mikael Vikstrand till Frölunda. Det innebär att Mora bara har tillgång till en ordinarie Center.

Jag har väldigt svårt att se att ett skadedrabbat Mora ska ha någon chans mot Karlskrona idag. Jag spelar 1:an idag till 1.70, spelar även 1:an -1,5, spelar även -2,5 till 3.60.

 

Karlskrona-Mora.       1:a.                  1.70.    Bet365

Karlskrona-Mora.       1:a.     -1,5      2.30.    Bet365

Karlskrona-Mora.       1:a.     -2,5.     3.60.     Bet365

Tags: