Sevilla – Dortmund

Tio raka vinster och elfte går jag mot i Champions League-matchen Sevilla mot Dortmund.

Den stora anledningen till att jag väljer över 2.5 mål i den här matchen är Dortmund. Ett lag som i vanlig ordning gör väldigt mycket mål med Håland i spetsen och bakåt har man lämnat stora ytor. Och säsongen överlag har inte alls varit bra för Dortmund. Det enda bra man egentligen gjort är att avancera vidare i Champions League genom att vinna gruppen, men samtidigt ingen supersvår grupp heller och vi alla förväntade nog oss det. Målet är att försöka ta topp 4 i Bundesliga och det tror jag kommer bli väldigt tufft, för att sedan ladda om nästa säsong med en ny tränare. Mönchengladbachs tränare är nämligen klar för Dortmund men kommer inte förens nästa säsong.

Sevilla går egentligen inte hand i hand med överspel enligt mig och det är också därför jag skrev att Dortmund är den stora anledningen till att jag väljer spelet. Sevilla är nämligen inne i en otroligt bra form och radar upp nollor på kontot o likaså vinster. Väldigt starka bakåt och det är få lag i Europa som släppt in färre mål än Sevilla, rättare sagt bara Atletico och Manchester City ifall vi kollar till dom fyra största ligorna. Tror dock det blir en ändring när Dortmund står på andra sidan och att matchbilden kommer vara mer öppen än vanligt.

Dortmund må ha en del skador men kommer fortfarande kunna ställa upp med en stark offensiv med Håland, Sancho, Reus och möjligtvis Hazard. Bakom lär vi se Delaney samt Witsel. Goda möjligheter att näta på Sevilla, och Håland går la aldrig en CL-match utan att göra minst ett mål? Sevilla kommer inte hålla tillbaka vad gäller mål dom heller, bra form som sagt.

Insats till varje speltips finns uppe på mitt spreadsheet: http://www.rekar.se/spreadsheet/aesso

Odds 1.86 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: aesso