Shaw Spel 242: Viikingit – JJK Jyväskylä Today, 26 Jun 2014, 16:00

Spel 1 AH0
Odds 2.07 pinnacle
Units 6
Resultat 2-3 FEL !!!

Hemmalaget bör inte ligga sist..man är bättre än så och man bör ju röra på sig snart. Man blixtrade till för tre rundor sen och krossade HIFK hemma med 3-0, matchen efter föll man knappt borta mot topplaget Illves med 2-1, efter att Illves satt segermålet i 93e minuten.
Då trodde man att det skulle lossna lite efter 2 bra matcher….sen dog man i bottenmötet med Jippo där man torskade med 4-2…MEN man ledde den matchen, sen fick Jippo 2 straffar och sen fick Viikingit en utvisning i 44e minuten….man fick mycket emot sig där kan man säga.

Nu saknar man sin förste keeper M.Johansson, men han är ersatt av ett lån från Sierra Leone i Bantamoi (stått i Telestar i Holland tidigare)…men även lånat in Kaipio som var en nyckelspelare i klubben under 2010.

Tror detta kan lyfta hemmalaget ännu ett snäpp….dom är lite på gång :)