Silkeborg till 1,97…

Oddset, Fredag, 9:e Maj, 2014

Skönt med dubbeln på Auxerre/Elfsborg, även om det satt mycket hårt inne i Elfsborgs-matchen. Det reparerade en del av att inte Lazio innan dess slog Verona. Nåväl, ett plus i kontot så här långt.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta. Under Fredagen nöjer jag mig med ett singelspel som inte riktigt orkar sig över 2,00, men jag kör ändå…

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Mitt Fredagsspel (Singelspel)

1. Silkeborg-Hobro    1:a. Odds: 1,97

Dansk Fotboll, 1. Divisionen

Att Hobro skulle leda serien med bara 7 omgångar kvar är för mig en stor sensation. Ifjol slutade man på plats 9 i tabellen, men vad jag förstått så är man en riktig familjeförening med starka karaktärer och fin lagkänsla. Lite tyngre har det ändå gått de senaste veckorna och Hobro har bara vunnit 2 av de 7 senaste matcherna. Bl.a förlorade man hemmakampen mot Silkeborg med 0-1, och normalt är Hobro ett starkt hemmalag men inte omöjliga på bortaplan. Silkeborg ligger bara en poäng bakom Hobro men har formen på topp och 4 raka segrar och 12-3 i målskillnad på dessa matcher. Jag spår ett formstarkt hemmalag som jagar Hobro som har det något tyngre. Serifinal och 1,97 på hemmalaget, då tycker jag man ska lira…

Odds: 1,97 hos Nordicbet

Min ranking att den sitter: 60% (mycket bra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 4 av 7 spel rätt tippade (+271 kronor eller +27,1% avkastning)

Good luck//Geezer