Sochaux ett bra spel?

Oddset, Söndag, 4:e Maj, 2014

Så blev det en ny bra speldag i Lördags och plötsligt ligger jag på plus. Hoppas nu att jag kan följa upp med en bra Söndag.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. Lyngby-Vendyssel FF    1:a.

Dansk Fotboll, 1. Divisionen

Vendyssel har bara spelat 2 oavgjorda matcher på hela säsongen och det är lite av vinna eller EJ för deras del. Ligger bara en poäng över nedflyttningsstrecket och ibland har man ett ganska givmilt försvarsspel. Lyngby siktar på en topp 2 plats, men då finns inget annat än seger här. För bara en månad sedan möttes lagen med Vendyssel som hemmalag och då vann Lyngby med klara 3-0. Sista chansen att haka på toppen och hemmaplan ska innebära att Lyngby ses med god chans att vinna.

2. Sochaux-Nice    1:a.

Fransk Fotboll, Ligue 1

Sochaux har kniven på strupen i denna match och behöver desperat en seger. Hemmaformen är utmärkt med 5-2-0 på de 7 senaste hemmamatcherna och det är bara PSG och Marseille som tagit poäng i denna sviten och som lyckats göra mål på Sochaux. Nice är klena offensivt på bortaplan och saknar vassa anfallare. Jag utgår från att Sochaux på nytt kan hålla tätt, och då räcker det med ett mål framåt. Nice ska nog kunna känna sig ganska säkra på nytt kontrakt, så jag ser bara 0-0 mot mitt tips…

Min dubbel ger: 2,92 hos Ladbrokes

Min ranking att den sitter: 51% (mycket god avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 2 av 4 spel rätt tippade (+36 kronor)

Good luck//Geezer