Speltips 9/4 Liverpool – Arsenal

Två matcher spelas idag i Premier League och vi väljer att fokusera på matchen mellan Liverpool och Arsenal.

Speltips Liverpool – Arsenal

Skadeläget börjar ljusna hos Liverpool där Diaz är på gång tillbaka efter skada. Frågan är om han är tillräckligt i fysiskt skick för att bli uttagen till det här mötet med Arsenal. Två spelare som garanterat missar matchen är Bajcetic och Keita. Arsenal saknar Elneny, Nketiah och Tomiyaso. Saliba testas sent som har dragits med ryggbesvär senaste veckorna.

Liverpools försvar såg vidöppet ut senast mot Chelsea som inte lyckades få in bollen. Man släppte till flera solklara frilägen men där Alisson räddade laget från en förlust. I den matchen saknades även Virgil van Dijk pga sjukdom men han lär finnas med i mötet med Arsenal. Uppryckning krävs om man ska ta poäng mot Arsenal som spelar bra vecka ut och vecka in.

Det skiljer just nu 29 poäng mellan lagen och vem hade trott att det skulle se ut så när säsongen drog igång. Men i det här mötet kan faktiskt sluta hur som helst. Liverpool har trots den dåliga tabellplaceringen endast en förlust på hemmaplan i år. 9 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust har det blivit på Anfield. Arsenal tillhör ligan målgladaste lag (Det är bara City som gjort fler mål). Det leder oss in på dagens speltips där vi tror att båda lagen hittar nätet under 90 minuter.

Vi rekar BLGM i matchen mellan Liverpool och Arsenal till oddset 1.57 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras). Liverpool – Arsenal har matchstart 17:30 och visas av tv kanalerna Viasat Premium, Viasat Ultra HD och Viaplay för live streaming.

Påskhelgens säkraste spelbonusar 2023

Registrera konton snabb, enkelt och gratis! Ta dina bonusar och börja streama sport live samt även livebetting.

Hur tror ni matchen mellan Liverpool och Arsenal slutar? Kommentera gärna!

Speltips Premier League 2022-2023

 

 

Inlägget Speltips 9/4 Liverpool – Arsenal dök först upp på Svenskt Spel.