Speltips Arsenal – Manchester United 12 feb

Spel: Arsenal till 2.15
Spelstopp: 20:45
ArsenalTungviktsmötena avlöser varandra i Premier League och det är framför allt Arsenal som är i hetluften för tillfället. Arsene Wengers mannar gick på en gigantisk mina borta på Anfield. Suárez, Sterling, Sturridge och Coutinho hade lekstuga under de första 20 minuterna och sedan var det avgjort. Nu krävs det verkligen att man kickar igång laget igen och det ska man nog inte ha några problem med att göra när man möter United. Hemma har Arsenal varit fullkomligt omutliga under säsongen. Framför allt imponerar stabiliteten. Antalet segrar med 2-0 är nästan för många för att räkna.

Arsenal har problem med skador, det är helt klart, men den elva man ställde på plan på Anfield kan man spela med även här och den räcker gott kvalitetsmässigt.

United kommer verkligen inte igång. Man hade en fin period i december då man vann allt men oj vad dåliga man har varit efter det. Efter förlusten mot Sunderland i ligacupen (på straffar) har Moyes verkligen tappat greppet. Det blev visserligen 2-0 mot Cardiff i matchen därpå, men det var ingen klang- och jubeltillställning direkt. Sedan har man förlorat mot Stoke och i söndags spelade man 2-2 hemma mot Fulham. Fulham ligger tvärsist i tabellen. Man kan inte skylla på skador längre heller. Det lossnar verkligen inte, och att åka till Emirates med ett stukat självförtroende är inte receptet för tre poäng.

bet365 1000 kr + 500 kr mobil Spela nu

 

Senaste fem matcherna för Arsenal
18/1 Arsenal – Fulham 2-0
24/1 Arsenal – Coventry 4-0 (FA-cupen)
28/1 Southampton – Arsenal 2-2
2/2 Arsenal – Crystal Palace 2-0
8/2 Liverpool – Arsenal 5-1

Senaste fem matcherna för Manchester United
19/1 Chelsea – Manchester United 3-1
22/1 Manchester United – Sunderland 2-1 (ligacupen)
28/1 Manchester United – Cardiff 2-0
1/2 Stoke – Manchester United 2-1
9/2 Manchester United – Fulham 2-2