Speltips Fredag- Underspel

Hej,

Ca 1 units plus igår. Det kunde blivit betydligt mer men marginalerna grinade oss i ansiktet. San José leder första perioden med 1-0 när Nucks kvitterar med 8 sekunder kvar. Push på spelet. Samma San José sätter senare 3-3 en hundradelssekund försent när klockan precis nått 20.00 av tredje perioden och över 2,5 mål blev förlust. Sammanlagt 3 vinster, 3 förluster och en push.

Nya tag inatt.

Spelen:

Buffalo Sabres-Edmonton Oilers

Spel: Under 1,5 mål i period 1 @1.70 (2/10 U)

Kommentar: Edmonton kommer in som b2b och det vore konstigt om man inte tänker bakåt I inledningen på matchen då det bör vara sega skallar och ben på en del spelare efter gårdagens tuffa match mot Bruins. Buffalo har stora problem lite överallt. Det är AHL klass rakt igenom och valium hockey. Kollat upp lite statistik och Buffalo har endast gjort mål framåt i 2 av 14 första perioder! Uselt. Dessutom har man bara släppt in 8 mål totalt i den första perioden fördelat på 14 matcher. Inte omöjligt att vi får en avslagen första period som det brukar vara sålänge Buffalo är med i matcherna. Mitt spel blir därför under 1,5 mål i period 1.

Carolina Hurricanes-Columbus Blue Jackets

Spel: Över 5 mål (I dubbel)

Kommentar: Två lag som spelar b2b matcher mot varandra. Carolina vann senast med 4-2 i Columbus. Gästerna störs av skador och det står laget dyrt. Sugen på Jackets men vågar inte pga skadelistan. Carolina är inte heller mycket att hänga i granen. Kan tänka mig att båda lagen ger sig själva god chans att vinna matchen och det kan göra, att det blir bli en öppen match.

Anaheim Ducks-Arizona Coyotes

Spel: Arizona Under 2,5 (Dubbel)

Kommentar: Testar Arizona under 2,5 mål i dubbel med överspelet i matchen ovan. Anaheim har sena tester på såväl Getzlaf som Perry och hittar inga spel som lockar på Ducks. Dock tror jag Anaheim vinner inatt och väljer Arizona under 2,5 mål. Normalt hemmastarka Ducks har nu förlorat två raka hemmamatcher. Andersen förväntas vara tillbaka i kassen och lagen kan varandra bra. Spelar dessutom inte Perry och Getzlaf är det ännu viktigare att Ducks sätter defensiven då offensiva hoten inte är lika starka. Anaheim brukar ha lätt för Arizona och undviker man Hawaii bör matchen gå lowscoring  Arizona har dessutom gått under 2,5 mål i 7/8 senaste mötena i Honda Center ska också sägas.