Speltips Stanley Cup dag 8

3 Matcher inatt.

Nattens NHL:

Columbus-Pittsburgh

Columbus över 0,5 mål i period 1 spelas. Liksom Ö 5,5 mål i matchen. Samtliga matcher har gått över 5,5 hittills och det har svängt rejält under matcherna. Tycker Pittsburgh börjat matcherna svagt, med veligt defensiv och Jackets har utnyttjat det hittills. Man har gjort mål i samtliga tre första perioder hittills. Bör komma ut hårt inatt också då man vet att Pens har problem med spelet runt egen kasse.

Dallas-Anaheim

Ducks Ö 2,5 spelas. Såg mötet mellan lagen senast. Anaheim skickade iväg 37 skott senast mot Lehtonen och man var över 60 minuter det bättre laget men föll ändå med 3-0. Inte ett mål på 6 powerplay och när man väl fick kontakt via ett mål då dömde domaren bort Ducks efter att en Dallas spelare flyttat målburen. Kan inte tänka mig att Dallas har samma flyt inatt. Spelar Ducks som senast bör man få det att lossna.

Chicago-St Louis

Chicago ML kommer spelas. Lite sugen på över 5 mål i matchen också. Kan komma sent spel där. Se spreadsheet senare.