Sporting Lissabon är starka…

Oddset, Lördag, 18:e Januari, 2014

Isande kall vind drar genom Skåneland där jag sitter, men vad passar då bättre än att lägga sig i soffan med spelbongen i handen och bara ”lapa” fotboll halva dagen. Mycket engelskt, men mitt säkra spel väljer jag nere i Portugal.

igång.

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Lördagens bästa spel på ”säker” favorit

Arouca-Sporting Lissabon    2:a. Odds: 1,53 hos Bet365 och Ladbrokes

Portugisisk Fotboll, Primeira

Sporting Lissabon hade en bedrövlig säsong ifjol, men har gjort en del förändringar och nu har man klämt in sig mellan Benfica och Porto i toppen. Kommer att sikta på en CL-plats och lager känns väldigt stabila. Endast en förlust i ligan denna säsong och den kom borta mot Porto. Fredy Montero heter Sportings stora målskytt och han ör lite av en ”late-bloomer”. Arouca har gjort vad man kan med begränsat spelarmaterial som nykomling. Två hemmasegrar på 8 försök är dock lite klent, och det skiljer väldigt mycket mellan dessa båda lag. 1,53 är taget på Sporting…

Lördagens bästa överodds

Charleroi-OH Leuven    1:a. Odds: 2,00 hos Bet365

Belgisk Fotboll, PRO League

Detta tips bygger jag mycket på att OH Leuven är seriens klart sämsta bortalag. På 10 bortamatcher har man skrapat ihop 2 poäng. Charleroi är inget kanon-lag på något sätt men man skrällde rejält i bortamötet med Genk där man överraskande vann med klara 3-0. Verkar som man skött vinterträningen utmärkt. Spelar man upp till den nivå här så kan jag inte se att Leuven ska ha stora möjligheter till poäng. Tycker nog på förhand att 2,00 ser väldigt lockande ut.

Lördagens bästa skrällodds

Gillingham-Swindon    1:a. Odds: 3,75 hos Bet365

Engelsk Fotboll, League One

I grunden är givetvis Swindon ett bättre lag än ”Gills”, men så HÄR mycket bättre? Det var inte heller länge sedan som Gillingham hemmaslog topplaget Wolverhampton med 1-0 efter en riktig kämparmatch. Swindon har två segrar på bortaplan av 13 försök, och i ”min bok” så är det ju inget som gör att laget ska vara klar favorit. Jag tror Gillingham vill ha ett ord med i laget och kan man fortsätta att kämpa hårt så har man segerchans. Ett hemmaodds på 3,75 måste man ta på allvar.

Good luck//Geezer