Sunny Sunday…

Oddset, Måndag, 20:e Januari, 2014

Det var en strålande spel-Söndag där alla spelen satt precis som under Lördagen. Säkra spelet satte jag på Paris SG, och dom städade av Nantes ganska rejält. Lirade på Zulte Waregem på överoddset mot Genk och även dom vann. Skrällen hade jag med krysset på Levante-Barcelona och till min glädje så fungerade även detta. Måndagen bjuder på ett magert utbud och jag håller i slantarna.

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

 

Mina Måndagsidèer.

Athletic Bilbao-Valladolid    1:a. Odds: 1,36 hos Ladbrokes

Spansk Fotboll, Primera

Athletic Bilbao känns ganska starka denna säsong och på hemmaplan är man en plåga för de flesta lagen i serien. raden 8-2-0 visar att man inte ger bort mycket här. Valladolid kämpar runt nedflyttningsstrecket och är som ”vanligt” dåliga på resande fot. Tror inte Athletic bjude rpå något nu när man kommer att kämpa om en CL-kvalplats under våren.

W.Bromwich-Everton    X. Odds: 3,50 hos Bet365

Engelsk Fotboll, Premier League

Ska bli kul att se om Everton kan stå distansen ut och kanske t.o.m kämpa om en CL-plats. Jag är imponerad av lagets sätt att spela fotboll, och jag vidhåller att man idag är ett bättre spelande lag än när David Moyes var här som manager. Borta mot W.Bromwich är dock en tuff uppgift. Båda lagen kryssar en hel del, och det får också bli mitt utgångstips.

Lycka till//Geezer