Sverige Storbritannien Hockey-VM Tips 28 Maj 2021

Sverige möter Storbritannien i den femte gruppspelsomgången i Hockey-VM fredag eftermiddag 28 maj 2021 med nedsläpp kl. 15:15. Efter Sveriges förlust i gårdagens viktiga hockeydust med Tjeckien så är det nu nödvändigt med segrar i de tre återstående matcherna mot Storbritannien, Slovakien och Ryssland.

Hockey-VM fredag 28 maj 2021

15:15 Sverige – Storbritannien
15:15 Kazakhstan – Kanada
19:15 Danmark – Belarus
19:15 Lettland – Norge

TV-kanal och live streaming erbjuds för Sverige – Storbritannien samt övriga matcher i Hockey-VM 2021 på SVT och SVT Play.

Sverige Storbritannien hockeytipset 28/5

Herregud vilken genomklappning i den tredje perioden Sverige stod för igår mot Tjeckien. Det som såg så bra ut för svensk del när det stod 2-0 inför den tredje perioden. Hela tjeckiska laget höjde sig en nivå i den sista perioden och blev betydligt tuffare i närkamperna. I och med den svenska förlusten halkade Sverige ner allra längst ner i botten av den åtta hockeynationer stora tabellen. Dagens motståndare Storbritannien, som ligger på sjätte plats måste besegras och vi tror ändå inte att det blir något annat än svensk vinst idag. Totalt över 5.5 mål i matchen spelas hos Unibet.

Inlägget Sverige Storbritannien Hockey-VM Tips 28 Maj 2021 dök först upp på Svenskt Spel.