Varning för Stade de Reims

Oddset, Fredag, 21:e Februari, 2014

Inte mycket att orda om Tisdagens spel. Steaua Bukarest vann till lågt odds, men roligare då att Paris SG kunde visa så tydligt att man var det bättre laget till fint odds. Mitt skrälldrag regnade inne, så det blev ett plus i kassan.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting/?s=bw31056&a=bwadid46260

Fredagens bästa spel på ”säker” favorit

Astra Giurgiu-Corona Brasov   1:a. Odds: 1,12 hos Betway

Rumänsk Fotboll, Liga 1

Inget kul odds men det ska inte vara något snack om saken. Corona Brasov är oftast svaga på bortaplan och möter Steaua Bukarests enda utmanare om titeln. Corona Brasov kommer aldrig att kunna rädda sitt kontrakt och har bara orkat med 3 gjorda mål på bortaplan denna säsong. Astra har gjort 21 mål framåt på sina hemmamatcher och när lagen möttes i Brasov tidigt på säsongen så vann Astra med klara 5-2. Kan bli större marginal nu….

Fredagens bästa överodds

Arles-Nimes    1:a. Odds: 2,10 hos Betway

Fransk Fotboll, Ligue 2

Arles är väldigt hemmastarka och har inte förlorat någon av sina 12 seriematcher hemma denna säsong. Vad som är ännu mer imponerande är att Arles inte släppt in något hemmamål på sina 7 senaste. Nog måste ett sådant lag ha mer än 50% chans att vinna matchen?  Nimes har dock förbättrat sitt spel efter nyår och på slutet har det sett riktigt bra ut. Jag tror dock att Arles blir en för svår nöt att knäcka och hade lirat på allt över 1,85….

Fredagens bästa skrällodds

Monaco-Reims    2:a. Odds: 9,00 hos Betway

Fransk Fotboll, Ligue 2

Jo, jag vet att jag nu tar ut svängarna rejält. Vill dock varna för Reims som spelat ”pudel-klokt” på bortaplan så här långt. Man har bara förlorat 2 av 13 bortamatcher i ligan och man har slagit lag som Lille och Marseille. Något svårare här, men Monaco har inte riktigt samma spets framåt som när Falcao var skadefri, och Berbatov tror jag definitivt inte är någon frälsare.. Får vi se ett självsäkert Monaco mot ett super-disciplinerat Reims. Ja, när odds-makarna vill ge 9,00 när jag varit beredd att lira Reims till 6,75, så måste jag lägga en liten slant…

Good luck//Geezer