Villarreal – Atalanta

Två formsvaga lag i Champions League. Spelar ett underspel.

Villarreal har faktiskt inte vunnit en enda match sedan den mot Manchester United i Europa League-finalen. Och även den vann man väl inte under ordinarie matchtid utan på straffar. Det betyder att man inte vunnit en enda match på 13 raka. En hel del träningsmatcher där förstås som kanske är mindre viktiga, men fortfarande har Villarreal mycket svårt för att vinna matcher.

Och Atalanta har väl inte så dålig statistik men skulle väl säga att man har en kass start med tanke på att Atalanta ska vara där uppe och slåss som man varit dom senaste säsongerna. Startade bra med vinst mot Torino. Sedan kryss hemma mot Bologna och hemmaförlust mot Fiorentina i lördags.

Under 3.0 mål slänger jag in här. Egentligen inte optimalt när det kommer till Atalantas matcher. Ni som vet ni vet. Atalanta är vanligtvis ett riktigt målrikt lag. Räcker att kolla dom två senaste säsongerna. Gjort fruktansvärt mycket mål, och för ett par år sedan var man väl det lag som hade gjort flest mål i hela Europa under en säsong om jag minns korrekt. Ser inte riktigt ut så idag eller inledningsvis av säsongen. Villarreal har det svårt även dom, sedan kämpar Gerard Moreno för att bli frisk till matchen, bröt landslagsspelet exempelvis.

Tror mycket på krysset faktiskt, 1-1 typ. Spelar under 3.0 och vi får pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

Under 3.0 mål @ 1.83, Bet365, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle
Skribent: mickee