Villarreal kommer igen…

Oddset, Fredag, 3:e Februari, 2014

Söndagen spel är avslutat, och jag grämer mig att NEC Nijmegen inte kunde besegra GA Eagles. Över oddset satt då Akhisar på nytt visade upp sin hemmastyrka. Skrällen Konyaspor vann även dom så totalt sett så var det inte helt fel tankebanor under Söndagen.

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting

Måndagens bästa spel på ”säker” favorit

Villarreal-Osasuna    1:a. Odds: 1,35 hos Betway

Spansk Fotboll, Primera

Osasuna har två poäng ner till nedflyttningsstrecket och kommer att få kämpa under våren för att undvika degradering. Offensivt saknas lite spets, men stundtals kan man knipa till bakåt. Av lagets 11 bortapoäng så är ingen bortapoäng tagen mot lag på övre tabellhalvan. Kan ju trots allt vara viktigast att sno åt sig poäng av bottenlagen än de längre upp i tabellen. Villarreal bör vara sugna på revansch efter bortaförlusten mot Valladolid. Nu sätter man högsta fart direkt och bortamötet vann man i Pamplona med klara 3-0. Ska mycket till för att rubba Villarreal..

Måndagens bästa överodds

Empoli-Palermo    X. Odds: 3,10 hos Betway

Italiensk Fotboll, Serie B

Seriefinal i Serie B och två lag som är svåra att besegra. Empoli känns ändå långt ifrån den absoluta toppformen. Laget har bara vunnit 2 av sina 7 senaste i ligan. Palermo å sin sida är nog helnöjda med att leda serien, och kryssar man här så behåller man den positionen. Jag tror på ett ganska tillknäppt möte, och ingen av lagen behöver skämmas vid oavgjort. På sikt känns Palermo som det laget som har större möjligheter att kliva upp i Serie A.

Måndagens bästa skrällodds

Caykur Rizespor-Trabzonspor    1:a. Odds: 3,00 hos Betway

Turkisk Fotboll, Süper Lig

Caykur slåss nere vid nedflyttningsstrecket och krigar på så gott man kan, men det saknas en del kvalitet i laget. Trabzonspor är ju i grunden den klart större klubben, med mycket större resurser och spelarmaterial. Men, vad säger man om Trabzonspors bortaspel? Man har tagit 4 ynka bortapoäng av 24 möjliga, och då måste man bevisa för mig att man kan bättre innan jag tycker att det som vara berättigad favorit. Tror inte man får något gratis här. Kanske skulle jag lira krysset här istället, men roligare med en skrälletta…

Lycka till//Geezer