Wolverhampton – Manchester United speltips

Roligt möte väntar när Wolverhampton tar emot Manchester United hemma på Molineux Stadium. Wolverhampton är i stört poängbehov då man förlorat de båda inledande matcherna i Premier League. Samtidigt behöver Manchester United vinna för att haka på i toppen av tabellen. Det kommer bli ett riktigt getingbo i år uppe i toppen. Det kan vi nästan lova där många av lagen stärkt sina trupper. I veckan blev dessutom Cristiano Ronaldo klar för Manchester United. Säga och tycka vad man vill om spelaren men det är oavsett en väldigt stor profil som ansluter till ligan som kommer göra att statusen på Premier League höjs.

Ny tränare i Wolverhampton

Den nya tränaren i Wolverhampton Bruno Lage har fått en tuff start på säsongen. Två förluster på de två inledande omgångarna. Det lär bli en tuff utmaning mot Manchester United också. Laget har ännu inte gjort mål och kommer således från två stycken 0-1 förluster mot Leicester och Tottenham. Kanske fick man upp självförtroendet i veckan när man vann över Nottingham med 4-0 i EFL cup (Tidigare engelska ligacupen). Målskyttar blev Saiss, Podence, Trincao och Gibbs-white M.

Man har en del skadebekymmer och det gör att Bueno, Jonny och Neto kommer missa matchen. Dessutom är Boly och Mosquera tveksamma till spel. Så vi får se hur Bruno Lage mönstrar sitt lag. Det känns som tränaren fortfarande letar efter rätt spelsystem. I den första omgången mot Leicester ställde man upp i en 3-4-3 uppställning för att sedan ändra om till en mer defensiv variant av 4-3-3 mot Tottenham. I cupen senast ändrade man återigen och valde då att gå på 3-4-1-2 vilket föll väl ut. Frågan är om man kommer spela på samma sätt ikväll mott Manchester United.

Manchester United har fått igång Pogba

I premiären hemma mot Leeds (5-1) så spelade Paul Pogba fram till 4 mål och i den andra omgången borta mot Southampton (1-1) låg han bakom även det målet med en fin framspelning. Det har ryktats ett tag att han skulle vara på väg bort från klubben men ser alltså nu ut att stanna. Nu kommer han få en ny lekkamrat i Cristiano Ronaldo och när han är spelklar så kommer det bli på bekostnad för både James och Greenwood på den kanten.

Lindelöfs plats är hotad sen Manchester United värvat in Varane från Real Madrid. Många har menat på att Lindelöf borde flytta på sig då han är för bra för att nöta bänk i Manchester United. Värvar man en spelare av Varanes klass så är det ett tydligt tecken på att man vill spela in en ny mittback. Man lär inte flytta på Maguire! Det är många spelare som är osäkra i United. Henderson, McTominay, Rashford, Ronaldo och Telles är alla skadade eller missar matchen pga sjukdom. Tveksamma till spel är Bailly, Cavani och Jones.

Speltipset

Med tanke på bortfallet av spelare i båda lägren så tror vi att det här kan bli en öppen historia. Wolves är i stort poängbehov och kommer ge United en tuff drabbning ikväll. Det kan vi nästan garantera, sen får vi se hur långt det räcker. 4 mål senast borde göra att självförtroendet stigit en del på några av spelarna. United hade problem med Southampton senast, bör väl vinna här men kommer få en liknande match att sno åt sig 3 poäng ifrån.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.80 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras).

Wolverhampton – Manchester United har matchstart 17:30 och visas av Viaplay och Viasat sport premium.

Wolverhampton – Manchester United speltips

Inlägget Wolverhampton – Manchester United speltips dök först upp på Svenskt Spel.