2014 året då världstennisen e otroligt oviss

Jag kommer nu resonera lite runt tennisen som ser otroligt spännande ut för tillfället!

Det här året har redan haft en ny segrare förutom TOP4 med Federer, Nadal, Djokovic och Murray.

Stanislas Wawrinka vann Australian Open genom att slå en skadad Nadal i finalen, spanjoren servade som en flicka och hade klara ryggproblem. Murray har brutit med Lendl och det bådar inte gott, han har också fysiska problem. Djokovic har problem med handleden och vilar den inför Franska Öppna, kommer det hindra honom att gå för mer titlar på ett bra tag?

Federer har nyligen fått tvillingar igen, denna gången blev det pojkar. Han har blandat rejält med enorma matcher men också rejäla bottennapp, han har enormt mentalt underläge mot Nadal när de möts och han kan inte slå Rafa om spanjoren e som han ska.

Då kommer vi till det intressanta, Nadal e inte som han ska. Han säger att han tappat en skopa självförtroende. Jag tror INTE ett dugg på det, han e den mest mentalt starka spelaren i dagens tennis. Jag e övertygad om att han försöker dölja skada/skador. Hans enorma arbetsinsatser på tennisplan och stilen sliter enormt på hans kropp, ryggen och knäna!

 

Eftersom TOP4 har problem/förändringar med skador, ålder och relationer inom och utom familjen så kommer jag gå emot de här spelarna så mycket som möjligt.

Framförallt Nadal som ger bort serven och börjar med returnerande, det ger bra chanser för att täcka överspel och handikapp på undrdogs. Nadal har i år förlorat mot Ferrer på grus som han verkligen inte ska göra normalt. Nadal har förlorat mot Almagro som han aldrig har gjort tidigare. Dessutom spelar inte Ferrer och Almagro som bäst för tillfället!

Ferrer och Almagro imponerar inte alls på mig för tillfället, så hur kan Nadal förlora mot dem?

Jag säger det igen, jag tror han döljer skador för att inte ge motståndarna extra mycket hopp, så när han säger att han inte kan ljuga så tror jag faktiskt han gör just det!

Han döljer skadorna och skyller på taskigt självförtroende.

Nya hungriga spelare knackar på dörren och vill hota TOP4.

Wawrinka e redan där genom vinsten i Melbourne. Han fick stryk igår mot Dominic Thiem som e en otroligt intressant spelare. Nishikori tar sig framåt och e farlig mot alla spelare. “Kopian” av Federer, Dimitrov har mycket bra kapacitet men problem mentalt.

 

Jag lägger ett spel idag på Monaco, han e inte heller som bäst för tillfället men det verkar inte göra så mycket mot Nadal. Eftersom Nadal verkar ha de här problemen kommer jag gå emot honom i varje match. Spelarna blir mer och mer svårslagna och jag tror han kommer få använda sin mentala styrka för att vinna och oddssättarna kanske lurar många men inte mig. Jag e övertygad han kommer få slita för att vinna de flesta matcherna. Trots Nadals problem så e det sjuka handikapp han ska täcka mot helt okej spelare, jag går emot. Missar jag med Monaco går jag in hårdare i nästa match.

Monaco kommer antagligen få börja serva, kan han hålla serven 4 av 5 ggr och 2 av 4 ggr i två set, så blir det 4-6 2-6 och vi klarar +6.5. Dessutom kan Monaco bryta Nadals serve som inte skrämmer enormt!

 

15:15

Juan Monaco +6.5 games 1.90 330 kr Pinnacle

 

The post 2014 året då världstennisen e otroligt oviss appeared first on timpabets.com Timpas spelblogg.

Tags: